img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Cikgu Memandu Takder Sivik

digoreng oleh Shima Batu | Monday, July 13, 2009 | , , , , , , | 6 komplen »

Perhatian kepada semua pengguna lebuh raya ataupon jalan raya khusunya yang berada di sekitar Melaka. Berhati-hati ketika memandu di belakang kereta kancil driving school (L) bernombor pendaftaran MBJ **92. Ini kerana pemilik kenderaan ini (guru memandu), bukan pelajarnya sedang belajau memandu, memang suka suka hati buang abu rokok ketika memandu. Takder sivik punyer orang. Dah ler kau tu cikgu driving school. Perangai macam takder otak. Nasib baik aku drive tutup semua cermin. Kalau tak memang naya la muka aku terbakar kena abu rokok tu walaupon abu rokok tu mungkin takder api . Sungguh mengecewakan sikap guru memandu yang sebegini keji.

Malang sungguh saper yang belajau memandu dgn orang takder sivik macam ni. Kepada sesiapa yang terserempak dengan keta ni, sila pastikan korang memandu di depan kereta beliau. Tapi, korang jangan pulak tolong membalas perbuatan kejinya pada aku dengan membaling abu rokok ke keta beliau. Kalau dapat baling telor pon cukup ler. Baru la korang jadi makluk yang dua kali lagi takder sivik berbanding beliau.

6 komplen

  1. fealize_eleanoer // 2:55 PM

    ohhh...

    itu kereta mmg x dak sivik punya wooo...

    sgt sialannn...opppsss...terover sudeh!

    xpe2...sbr byk2 tau yus...kalo sabar sikit2 nnt mau kete tu pon ko telan...kan?

    huuuuu!

  2. Shima Batu // 2:59 PM

    argh...

    tak kuasek nak telan keta perokok camtu.. tak sedappp...

  3. NahDaTuLIzaH // 6:02 PM

    Aish...
    Mmg ramai cekgu driving school yang xde sivik...
    Cth: potong q mase kat traffic light, masuk simpang x bg signal and macam-macam lagik...sume tu leh buat hangin gek...huh

  4. Shima Batu // 10:46 AM

    mari kita repot kt zakian anas tv3...

  5. zULiaNa zULizzY // 10:51 AM

    wt pe ko repot kt zakiah anas..die pn xder sivik gak.hehehhe

  6. Shima Batu // 11:02 AM

    wow... ini komen maut nih...