img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Besday John

digoreng oleh Shima Batu | Monday, April 13, 2009 | , | 2 komplen »


Kesibukan yang melampau membuatkan aku baru sekarang sempat nk wish besday (7 April) kt John. Aku sempat tinggal masej pd YM time dia offline. Tapi xder respon. Mungkin ke-bz-an tahap Gaban melanda dirinya yang kini sedang menunggu kelahiran cahaya mata pertamanya.

Buat John, selamat hari lahir. Kau bukan orang penting kat Malaysia hingga menyebabkan Pos Malaysia tergamak nak tempek muka kau pada stem. Tapi kau tetap kawan aku yang best macam beskal. Minta maaf sebab curi lekat gambo kau yang aku amik dari website kau tu (ArieGaban.Com).

Semoga kau jadi suami yang baik pada istri yg comei tu, beserta dengan murah nyer rezki buat hampa berdua, sehat tubuh badan hingga umor 200 tahun. Dengan izin ALLAH, InsyaALLAH.

Nota kaki gampang: Semalam terserempak dengan Sungkai (Ijan) kat Tanjung Malim. Tak sempat nak gebang. Aku kejar masa nak beli Pau. Nasib baik dia kenal aku lagi. Kalau tak aku letupkan keta dia dengan C4. (C4 tu mender? Mercun ker??).

2 komplen

  1. fealize_eleanoer // 3:19 PM

    john johnny jonathann..terammm pampampampam...

    ko tau lagu ni???

    hahaaaa...aku tujukan lagu ni utk John tu sempena hari kelahiran die yang ditempppekkkan kat stamp secara murah hatinye oleh Pos Malaysia...

    yaribba2!...

  2. Shima Batu // 4:36 PM

    aku pernah dengar lagu tu. hidustan kan??

    tapi aku ingat lirik yg tu jer la.. :))