img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Makcik Ejah

digoreng oleh Shima Batu | Tuesday, February 12, 2008 | , , | 2 komplen »

Gambar kat atas ni, diambil pada 7hb Feb 2008. Ni masa kat umah dak Zul. Sebenarnya hajat dihati nak berkumpul ler reramai sambil makan makan. Skali tak ramai yang dapat datang. Lagi lagi muka 4 orang perempuan ni, dgn extra Zul (pasal dia tuan rumah), atok and nurul. Wie bule pulak bawak kek besday. Ejah tanya;

"Eh, kek ni untuk saper Wie"
Wie dengan angkuhnyer menjawab, "Saper lagi yang dah 27". Terus muka Ejah macam terbakar.
Har har har har...tak sangka Ejah paling tua antara kami berempat. Besday dia 4 Feb. Patutler dah ada garis halus dimuka. Pasni bule pakai Olay Total Effect. Bule jadi macam siti nurhaliza. Nanti Datuk k bule puji Ejah....heh heh heh heh....
Aper pun, wish you yg baik baik la Ejah. Semoga kau jadi perempuan yang beriman, kuat, gagah berani serta kaya.
Timer aksih pada dak Zul yg menyediakan mee hoon sop yg memang kelas la. Lagi kelas kalau kau bubuh ayam lebih skit. Lepas makan kat umah dak Zul, kita pi lepak kat McD Jaya Jusco. Makan lah lagi. Aper nak kata. Memang ni jer aktiviti yang menyihatkan minda kitorang. Berjumpa untuk makan. Hari tu, kita naik keta Dayah :D. Keta baru beb, Kelisa. Tapi as usual, aku lah drebar. Semuanyer malas nk bawak keta jalan Melaka. Melaka kan bandaraya. Semua jalan dah jadi sendat. Ada yang kata, tambah lagi sorang kat Melaka ni, tambah la lagi satu jalan "one way". Eiik....betul ker?

2 komplen

  1. fealize_eleanoer // 1:44 PM

    hepi belated besday utk ea-jarh !

  2. raudha // 3:49 PM

    happy belated besday utk ejah...

    aku rasa ko da semakin berisi la ejah...ekekeke