img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Nick & Nurul

digoreng oleh Shima Batu | Tuesday, January 15, 2008 | , | 6 komplen »



Yeeehah.............!


Dalam kesibukan, namun bukan keterpaksaan, aku ucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat dua orang rakan ku ini. Tak sangka tarikh lahir korang samer. Walau pun korang tak mengenali antara satu sama lain, tapi korang aku satukan di dalam blog yang sarat ini. Tahniah buat kalian kerana berjaya menjejakkan kaki ke angka 27. (Amacam ayat aku best tak?)


Gambar atas ni SRI YANTI AHMAD a.k.a. NICK. Ibu kepada seorang anak pompuan yg comei cam dia jugak.


Gambar bawah, NURUL bini ATOK. Sorie ler aku tak tau nama penuh dia. Ni blom ada anak. Tapi kalu ada anak mesti comei gak. Mana ada baby tak comei. Macam aku ni memang comei wpon tak baby lagi. (Hahaha 18kali).


Aku doakan korang jadi istri yang beriman dan kaya mcm Siti Khadijah. Amin.

6 komplen

  1. fealize_eleanoer // 10:08 AM

    hahahahahaha!!!!!..

    yusssss...

    aku terharu tawwwwww !!

    tengkiu...ingt jgk ko b'day aku yek..

    wat nurul,x sangke ye b'day kite same...hepi belated besday utk ko jgk ye..

    ngeh 18x

  2. budak gumok // 12:10 PM

    hahaha (20kali)
    aku tak ingat sebenaunyer...tp pasang reminder. kalau lah satu hari hphone aku ni hilang..kau kena bg tau balik semula bila besday kau...:D

  3. nurul // 9:46 AM

    terharunyer aku....bangga jugak ada mmbe terer cam ko ma..huhu
    tak sangka lak ada org sama "kuar" dgn aku...
    utk nick, eppy belated besday jugak k....
    moga jd isteri mithali...
    take care..

  4. fealize_eleanoer // 1:12 PM

    kire oklah tuh ko ingt jgk nak pasang reminder...

    drpd aku ni lgsg x ingt ...bile ekk b'day ko ? :D

    jgn mare..nnt aku jual ko kt pasar borong,,

  5. budak gumok // 9:23 AM

    Dey..cit pooodah!
    Nk jual aku kat pasar borong. Jual longgok la yer...?
    Besday aku ni tak lama lagi..18 Muharam :) Besday omputih lama lg..bln 11..sama ngan bayah..16hb.
    Dah alang alang tanya ni, kau himpun la hadiah utk aku sejak kau lupa wish besday aku dulu...banyak tu. Kira lum sum jer la...20 hadiah yerk :D

  6. fealize_eleanoer // 1:16 PM

    hotak hang !