img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Cadangan Konvoi Raya Yang Best

digoreng oleh Shima Batu | Thursday, July 23, 2009 | , , | 4 komplen »


YM aku dengan Alex pagi tadi. Sajer aku letak. Pasal aku rajin copy & paste.

Alex: salam...ade suggestion untuk buat konvoi raya nnt. leh bg date bile korang free?
Aku: konvoi mender aku dlm pantang..
Aku: ko konvoi ke umah aku ler
Alex: hehehe
Alex: ye x ye jugak...
Alex: orait...
Alex: ko dlm list ek...
Aku: aku bg cadangan...
Aku: bule?
Alex: leh je...
Alex: cdgn di alukan...
Aku: Korang pilih la hari aper yg sesuai. Pastu pecah kepada 2 kumpulan. Satu kumpulan pergi ke Jaya Jusco untuk beli barang baby. Satu lagi kumpulan sediakan makanan. Pastu berkumpul kat umah aku. Buat open house. Yang makanan tu extra dalam 4 orang makan untuk tuan rumah. Yang barang baby tu, nanti aku bagi check list apa-apa yang tak cukup lagi. Amacam.. briliant tak hotak aku nih
Alex: wah...meriahnye cdgn ko...
Aku:
Aku: Meriah kan.. macam pasaraya maidin yang baru bukak hari tu..
Alex: huhuhu..meriah x hengat dunie...
Alex: tp ape2 hal aku usulkn cdgn ko pd requestor
Alex: sbb aku ni tukang kumpul org jek...
Alex: huhuhu
Aku: Nampaknyer takder cadangan lain. Aku cadangkan cadangan ditutup.
Kesimpulan moral: Posa pon blom lagik nih. Da buat plan untuk raya ni. Ada umor aku korang datang jenguk aku la yerk . Doakan agar panjang umor & sehat untuk jumpa korang raya nanti.

4 komplen

  1. NahDaTuLIzaH // 1:04 PM

    Ceh...

    dan dan jek cadangan ditutup...

    puan requestor lom ckp ape-ape ah...huhuhu...

  2. fealize_eleanoer // 2:32 PM

    aku 25hb & 26hb 9 ade pengantin la weh,nikah n sanding...adoilaa..pengantin aku wat majlis mase raya pulak...

    lps tu 3 hb Okt pon aku ade client bertunang..nk pelamin mini...

    31hb Okt pulak aku ade pengantin nikah..pon pelamin mini jgk...tp yg ni masih KIV...

    so..so far ni aku free pada 10,17 n 24 Okt..bergantung pada tahap kecepatan korang booked aku...

    cpt2 tetapkan tarikh utk aku blocked!

  3. Shima Batu // 2:36 PM

    Wah... bz seh...

  4. NahDaTuLIzaH // 4:50 PM

    Kawan-kawan...

    Dak rem cume leh dtg 25 & 26 je...
    Yang lain aku xtau...

    erm...kalo camtu nnt kene buat undian la yek..huhuhu