img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

DEMO @ MELAKA

digoreng oleh Shima Batu | Monday, June 23, 2008 | , , | 3 komplen »



Satu lagi demo kat Melaka hari Sabtu ni. Aku nk ajak kengkawan yang tak setuju dengan harga minyak baru ni untuk turun reramai. Jangan salah paham, kita bukan nk gulingkkan kerajaan guna demonstrasi jalanan. Banyak lagi cara lain yang lagi bijak. Kita cuma nak tunjuk bahawa kita ni tak suka. Jangan lah kerajaan ni nak perasan yang kita ni suka sangat dengan apa yang dia buat

o.K...hopefully buleh jumpa korang kat sana!!!





3 komplen

  1. mawar // 11:43 AM

    Allop Shima........ aku nak nau join tp x bleh maa....... aku baru je balik kpg sabtu lepas, kemas rumah kpg aku.. dah nak bagi sewa...... dan untuk pengetahuan ko, bulan 6 ni pun aku dah balik 3 minggu berturut2.. best friend aku kawen la, adik ipar aku bertunang la.. kemas umah kpg la.. so pastinye mmg le x dapat balik lagi...... DAH LAH DUIT MINYAK MAHAL... kering woo.............



    Ape2pun selamat berjuang untuk kawan2 aku sekelian!!

  2. BATU // 11:45 AM

    xper...

    bule hantar wakil... :)

  3. lottery ticket draws // 2:00 PM

    Well done for this wonderful blog.