img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

ReUNION...Kolej EON UUM

digoreng oleh Shima Batu | Tuesday, August 01, 2006 | | 1 komplen »

Aku tengah plan nak buat reunion utk kengkawan blok A,
Kolej EON, UUM (thn 2003 - 2004).

Ni aku dalam mimpi... kami bereunion tepi pantai. Nampak tak feri kat belakang tu. Aku tumpang diorang la.


Terbuka untuk penghuni bilik aku & mek, achik & mohlati, niza & za, ina & aida.

Ni la MEK. Roomate aku.

Ni plak gambaq aku dengan mohlati kat mini golf UUM. Manja la konon. Menyampah! Ngada-ngada dengan aku. Kalau korang tengok muka aku ni senyum tak ikhlas. Hati tengah sakit masa tu. Pakwe ku lari disambar garuda.

Aku plan nk bwk bebudak ni pi A FAMOSA Melaka. Kita pi A Famosa Cowboy Town, Animal World & Water World. Lepas tu kita singgah rumah MAWI WORLD kat situ. Hadiah dia menang AF dulu tu (acah jer la).

Wokey, sesaper yg rasa nk pi... inform kat aku. Aku plan 16 Sept 2006. Nak buat hujung bln ni Za nak kawin, awal bulan depan, rumah achik plak kerja kawin. So terpaksa la bulan 9. Tp kalau yang ni cancel, terpaksa la tangguh lepas raya nanti. Cuti tahun aku pun da tak banyak lagi ni. So, tipon aku ye.
Tata.
visit my friendster blogs

1 komplen

  1. melati // 5:24 PM

    Alahai shima... bawak la kitaorang belayar naik kapal pelayaran mewah ke..baru la best. Kenapa la ko pilih 16/9/06? Aku baru nak selebrate ari jadi aku ngan laki aku(he...saje nak bagi tau ari tu ari jadi aku). Ko bukak la pulak http://melatimohidin.blogspot.com