img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Atok & Nurul

digoreng oleh Shima Batu | Thursday, November 29, 2007 | , | 2 komplen »

ini adalah hasil kerja insan kreatif dari MOZABAS..... ni aku tolong promote free. Tp dua orang pengantin ni bukan model utk depa. Jangan salah paham. Kalau tak pasal berbayar, jgn harap MOZABAS nk amik gambau diorang.
Yang berminat bule klik sini, utk ke fotopages diorang. Trima kasih & tahniah utk MOZABAS.



























2 komplen

  1. arie // 12:14 AM

    aku betui2 tabik spring kat hang shima.aku pun takleh beridea menghasilkan custom image camni..mana belajar wei..gila cun..outdoor yang cun..aku suka gambar2 kat sini..
    kot nie tahap bleh singkirkan fotografer carik makan..

  2. budak gumok // 8:36 AM

    mana plak aku yg buat...kan aku tulis situ MOZABAS. aku mana ada kamera canggih camni...aku buleh bercita cita nk ada kamera camni jer. bukan aku la....kalau aku nyer kerja aku akan tulis aku yg buat....